Sameiet har nylig inngått avtale med Grønn kontakt om etablering av infrastruktur for lading av elbil i vår garasje. På grunn av våre spesielle parkeringsløsninger (heisanlegget og flåtesystemet) vil ikke alle plasser kunne få installert ladere. Vi har sammen med svært mange ulike tilbydere forsøkt å finne løsninger på alle plasser, uten å ha lykkes med det. Alle faste plasser, i tillegg til øverste (og muligens nederste) etasje i heisanlegget vil kunne få installert lader.

I første omgang vil sameiet tilrettelegge for infrastrukturen til lading. Det vil si at vi får ført strøm fra hovedtavlen og opp i garasjeanlegget. Når det er gjort, vil enkeltbeboer som ønsker lader på sin plass, kunne bestille dette fra Grønn kontakt.

Sameiet kommer tilbake med mer informasjon om tidsplan, priser og informasjon om tjenesten.