Ved å bruke denne nettsiden, tillater du at opplysninger om ditt besøk registreres.

Bestille nøkler

Bestille nøkler og adgangsbrikker

I sameiet har vi både vanlige systemnøkler og adgangsbrikker. Systemnøklene passer til hver enkelt sin leilighet, mens adgangsbrikkene benyttes til å komme inn i oppgangene og fellesområder. Husk å melde inn dersom du mister en adgangsbrikke, slik at vi kan deaktivere den.

Adgangsbrikke Nøkkel til leilighet
Kr 80,- Kr 635,- + 119,- i frakt, totalt 754,-

Alle nøkkelbestillinger og bestilling av adgangsbrikker må gå via bestillingsskjema under. E-post aksepteres ikke.

Bestillingsskjema

Vennligst merk at nøkkelbestilling normalt tar 1-3 uker. Da mottar du e-post med faktura fra Trioving, og nøkkelen leveres via post eller bud. Adgangsbrikker tar ca. 1 uke. I ferieperioder må lengre tid medberegnes.

Navnet må være entydig med det som står på skjøtet. Gjelder ikke leietakere som må bruke fullmakt.

Andels-/seksjonsnr. er det unike nummeret til din leilighet. Det er et tall mellom 1 og 216. H-nummer (eks. H0105) eller eks. B2-52 er ikke andels-/seksjonsnr. De ulike oppgangene vil kunne ha samme H-nr og kan derfor ikke brukes.

Andels-/seksjonsnr. er det unike nummeret til din leilighet. Det er et tall mellom 1 og 216. Merk: Du skal ikke benytte H-nr (eks. H0106) eller eks. B2-31

Må oppgis dersom den ikke er "Sandakerveien 22 A-H"

Merk: Nøkkelbestillinger tar normalt 3-4 uker, men også potensielt noe lengre. Du er selv ansvarlig for å oppgi korrekt informasjon i forbindelse med bestilling. Nøkkelbestilling forutsetter at opprinnelig låsesylinder fremdeles er installert i leilighetsdør. Merk også at angrerett ikke gjelder ved nøkkelbestilling ettersom disse er spesialtilpasset til din lås.

Adgangsbrikke koster 80,- pr. brikke

Fullmakt som viser eierskap til leiligheten. Kun aktuelt dersom du ikke er tinglyst eier av leiligheten.