Vi har avtale med Norsk Brannvern om kontroll av brannvarslere og brannslukningsutstyr i alle leiligheter og kontroll av rømningsveier, merking og slukkeutstyr i fellesarealer. De kommer derfor på besøk til alle beboerne slik som i fjor for å kontrollere dette hos hver enkelt. Første runde ble gjennomført forrige onsdag den 30. mai, vi beklager at det ikke ble informert på forhånd men dette vil altså bli en fast kontroll som foretas hvert år framover for å sikre at vi er forberedt dersom det mot formodning skulle begynne å brenne hos oss.

Neste runde vil være i morgen mandag 4. juni mellom kl. 17:00 – 21:00, fint om alle kan slippe inn kontrollørene slik at vi får sjekket flest mulig varslere og slanger. Kontrollørene bærer ID fra Norsk Brannvern, så be om å få se dette dersom dere er i tvil om kontrollørene er de de utgir seg for å være.

Mvh
Ingar / Styret