Vi installerer for tiden ny TV og internettløsning fra Get og har avsluttet vårt forhold til Telenor (tildigere Canal Digital). Her kommer litt informasjon om hva som skjer med tanke på abonnement og utstyr fra Telenor

Utstyr: Noe beholdes, noe kastes

Hjemmesentral fra Telenor = Kan kastes

Hjemmesentralen fra Telenor kan kastes, da Telenor ikke ønsker den i retur.

TV-dekoder av ulike slag skal returneres til Telenor. Telenor vil om kort tid sende ut returlapper til alle beboere slik at disse kan sende i retur til Telenor.

Eksempel på TV-dekoder fra Telenor = Sendes i retur til Telenor
Bilderesultat for T-We Box
Annet eksempel på TV-dekoder fra Telenor (Canal Digital)  = Sendes i retur til Telenor

 

Abonnement hos Telenor: Sies opp automatisk

De av dere som har kjøpt tilleggpakker, TV på hybel (bestilt i etterkant av utbygging) og økt internett-hastigheten vil bli avsluttet av Telenor automatisk. Det viser seg at dette ikke har gått så automatisk som vi har fått inntrykk av. Telenor lover å kreditere fakturaer dere har mottatt som har vært for abonnement i januar. De vil i tillegg sende ut tekstmeldinger til de det gjelder.