Onsdag 17.06.2020

For å redusere ulempene til hver enkelt beboer til et minimum har malerne nå foreslått at det varsles dagen i forveien av når din balkong tas.

Det vil ta en dag eller to å få malt balkongen ferdig.

Slik blir prosessen:

  • Du vil bli varslet med lapp på balkongen 24 timer før maling starter. Du er selv ansvarlig for å se etter varselet og sørge for at balkong er ryddet til maling starter
  • Dersom du skal reise bort i mer enn 24 timer, må du sørge for at balkongen er ryddet og klar til maling
  • De vil ikke arbeide i helgene, slik at dersom du drar bort en helg og ikke har fått lapp på fredagen, så trenger du ikke rydde, så lenge du er tilbake på mandagen og vil kunne rydde om du da har fått en lapp på balkongen.

Vi håper at dette gjør det litt enklere for dere alle. Det er dessverre ikke mulig å gi beskjed langt i forveien for når din balkong skal males (du vil i stor grad heller ikke kunne se det an i forhold til hvor malerne befinner seg på bygget). Grunnen til dette er at sol og regn vil påvirke hvor de kan male til enhver tid. Dersom det er veldig varmt og sterkt solskinn, så vil de ikke kunne male der hvor solen står å steiker, men kommer det mer overskyet vær, vil det potensielt måtte prioritere enkelte områder, så de sikrer at de blir tatt. Dette er dessverre bare slik det er.

Mandag 15.06.2020

Malerne går i gang med maling i morgen tirsdag 16.06 utpå dagen. Vi venter også på mer informasjon om hvilke balkonger som blir tatt når.

Fredag 12.06.2020

Balkongene er nå rengjort og står til tørk. Du kan fritt bruke balkongen frem til mandag morgen. Det er viktig at balkongen igjen er ryddet og tilgjengelig for malerne på mandag 15.06.2020 kl 07:00

Vi er lovet et mer detaljert fremdriftsplan nå som malerne har vært over bygget og har en bedre oversikt over omfanget. Forhåpentligvis kan vi på mandag presentere en plan som forteller når din balkong blir malt, slik at du kan benytte den frem til den datoen. Det gjør at hver sin balkong blir «minst mulig» utilgjengelig i perioden.

Det er veldig viktig at du aktivt oppsøker informasjon om prosessen (det betyr at du daglig sjekker hjemmesiden her eller facebook-gruppen til sameiet).

Dersom du skal reise bort (over flere dager), må du rydde balkongen før du reiser.