Oppdatering 24.09.2018: Styret har fått oppdatering fra HENT om at arbeidene knyttet til spunting vil høyst sannsynlig pågå frem til og med uke 41. Dette kommer i hovedsak av at det må spuntes mot vårt bygg, noe entreprenøren ikke hadde forutsett på forhånd.

Som de fleste har lagt merke til, har utbyggingen på nabotomten nå startet. Neptune Properties (eiendomsutvikler) og Hent (entreprenør) står bak prosjektet. Vi har nylig hatt et møte med Hent for å få informasjon om utbyggingen og for å overbringe de tilbakemeldinger beboerne i sameiet har gitt styret.

Til dels mye støy i ukene fremover

De neste 4 ukene blir kanskje de ukene med mest støy gjennom byggefasen. Da går grunnarbeidet inn i en fase med spunting. Dette er en fase hvor mye støy må påberegnes. Entreprenøren har gitt styret forsikring om at arbeid med høyt støynivå kun skal forekomme i tidsrommet 08:00 – 16:00. Arbeid på byggeplassen vil kunne starte 07:00 og pågå noe utover 16:00.

Foreløpig styringsplan fra Entreprenøren. Klikk for å se større versjon.

Befaring fra Multiconsult

Styret har gitt tilbakemeldinger rundt manglende informasjon fra Multiconsult og vanskelighet knyttet til å få kontakt og avtale befaring. Hent har lovet å gi tilbakemelding til Multiconsult rundt dette og vi ber beboere igjen forsøke å kontakte Multiconsult for å avtale befaring. Hver og en beboer må selv avtale tidspunkt som passer når dere kontaktes av Multiconsult. Styret vil i den sammenheng kun bli et kompliserende mellomledd. Vi sørger dog for å ha tett dialog med utbygger for å forsøke å sikre at våre interessert og behov ivaretas så godt det er mulig i byggeprosessen.

Vi ber også beboere om å utvise stor grad av forståelse for støy og annet arbeid på nabotomten. I en utbyggingsfase er det ikke mulig å ta hensyn til alle beboere, og vi er naturligvis tjent med at arbeidet går fort frem og at utbyggingsfasen blir så kort som mulig.

Vedtak om dispensasjon fra støyforskriften for bygge- og anleggsstøy

HENT har fått dispensasjon fra kommunen for det arbeid beskrevet over.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Last ned [201.28 KB]