Oppdatering 26.11.2018

Alle beboeres egne oppgraderinger og tilleggspakker hos CanalDigital/Telenor vil automatisk avsluttes 31.12.2018. Det er ikke nødvendig å kontakte Telenor om dette.

—-

Denne uken vil alle beboere motta brev fra Get og fra entreprenøren som skal gjennomføre installasjonen (BKT). Der vil beboere få informasjon om hvilken dato det blir installert ny internett- og TV-løsning i den enkelte leilighet.

Installasjonen vil foregå i uke 48 og 49 (26.11-07.12). Dere må varsle Get/BKT på det nummer dere får oppgitt i informasjonsbrevet, dersom den spesifikke datoen for installasjon absolutt ikke passer for deg.

Under følger litt informasjon fra Get vedr. installasjon av hjemmesentral og Get box til TV. Vennligst merk at vi vil i en periode, potensielt få to TV-bokser. De som ønsker vil få en helt ny Get boks som ikke er lansert enda, i tillegg til den ordinære Get boksen. Dette for å sikre at det blir god leveransekvalitet frem til den nye boksen er offisielt lansert. For de som ønsker den noe mer tradisjonelle Get boksen, kan velge å beholde denne fremfor den nye modellen. Mer informasjon om dette kommer.

Obs: I brosjyren under står det «nytt bygg». Dette er naturligvis ikke riktig for vårt tilfelle, men det har ingen betydning for det øvrige innholdet i brosjyren. Det er også mulig brosjyren ikke kommer opp dersom du ser på denne artikkelen via facebook på mobil.

Brosjyre fra Get

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Last ned [8.05 MB]

Installasjonsbrev fra Get entreprenøren

Samtlige vil få dette brevet i posten. Der vil det stå den aktuelle dato for installasjon i din leilighet.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Last ned [309.05 KB]

Informasjonsbrev fra Get

 OBS! OBS! Det står mandag 26.11 på brevet under. Det stemmer ikke. Den faktiske datoen som gjelder for din leilighet finner du i brevet som ble sendt i posten til deg. 
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Last ned [496.66 KB]